GYIK

Miért jött létre a KreaLáda?

Szívügyünknek tektintjük a gyerekek kreativitásának megőrzését és fejlesztését. Hiszünk benne, hogy a kreativitás fontos eleme a boldog és kiteljesedett gyermek és felnőtt kornak. 

Azt tudjuk, hogy minden gyerek tele van kreativitással és felfedezési vággyal. Felmerült bennünk a kérdés, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy ezek a képességek megmaradjanak felnőtt korukra is?

A KreaLáda dobozaiban benne vagyunk mi is, ötleteinkkel és lelkesedésünkkel azért teszünk nap mint nap, hogy minden család hétköznapjai részévé válhasson a minőségi kreatív időtöltés. 

Hogyan készül a KreaLáda?

Minden kézműves KreaLádát kreatív csapatunk állít össze, a kész témák és feladatok hosszú egyeztetések, ötletelések és tesztelések eredményeképp állnak össze. A végleges feladatokat kisgyermekgondozók, óvónők és tanítónők hagyják jóvá, az ő meglátásaik szerint módosítunk a terveken. 

Minden megjelenő tematikus láda és egyedi kiadás esetén ezen a folyamaton mennek keresztül a ládáink. A végső dobozokat csapatunk állítja össze, így biztosan minden a helyére kerül.

Jó ötlet megrendelni a dobozokat, ha nem szoktunk kézműveskedni?

Mindenképpen! Kezdésnek válasszatok egy Mini Művészek vagy Kicsi Kreatívok, amelyben könnyebb feladatokat találtok, így garantált a sikerélmény. A tutorial videók és a részletes leírások segítségével lépésről lépésre vezetünk végig titeket a folyamaton, így biztosan nektek is sikerülni fog. 

A legfontosabb a kreatív alkotás folyamata, ha az eredmény nem tökéletes vagy változtatni szeretne rajta az alkotó, az is teljesen rendben van.

Mennyi időt vesz igénybe felkészülni a feladatok elkészítésére?

A lehető legjobban előkészítjük őket nektek. Ha kéznél vannak az alapvető felszerelések otthon vagy megrendelted valamelyik BASIC ládánkat is, nincs más dolgotok, mint kibontani a dobozt, valamint a QR kód alapján megnyitni a tutorial videót és már bele is vethetitek magatokat az élménybe.

Imádunk kreatívkodni, de a vele járó takarítás és felesleges anyagok miatt nem szánom rá magam.

A dobozokban a lehető legjobban elkészítjük az eszközöket, így szinte alig marad felesleg, ezeket nem kell később tárolnod. Mivel mindenből pont annyit küldünk, mint amennyire szükségetek lesz, a rendetlenség is elkerülhető. Ugye milyen jól hangzik? :)

Melyik tematikus láda való a gyerekemnek?

A Mini Művészek ládáinkat 1-3 éves korosztálynak ajánljuk. A legkisebb művészek valószínűleg még sok segítséget igényelnek az alkotáshoz, ez teljesen természetes, a legfontosabb, hogy ismerkedjenek az anyagokkal, formákkal, színekkel és technikákkal, valamint megismerjék az alkotás adta örömöt. 

A Kicsi Kreatívok kézműves ládáinkat 4-7 éves korig ajánljuk. Ezekben már olyan feladatok vannak, amely a nagyobb, óvodás korosztálynak megfelelő nehézségű lépéseket és technikákat tartalmaznak. Ha a gyerekek még igénylik a segítséget, az is teljesen rendben van, a legfontosabb, hogy megadjuk nekik az szabad alkotás örömét, így egyre ügyesebbek lesznek. 

A Nagy Alkotók ládákat 8-12 éves korosztály számára tervezzük. Ők azok, akik már nagyrészt egyedül is boldogulnak a feladatokkal, sokkal összetettebb, több lépésből álló kézműves alkotásokat is készítenek minimális segítséggel. 

Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem?

Dobozainkat a megrendelés leadását követően 7 napon belül szállítjuk ki. 

A szállítás ütemezéséről e-mailben értesítünk legkésőbb a szállítás napjának reggelén. Pontos információkat telefonon vagy e-mailben tudunk adni a szállítással kapcsolatban.

Megváltoztathatom a már korábban leadott rendelésemet?

A rendelésszámodra hivatkozva írd meg az ügyfélszolgálatunknak a hello@krealada.hu e-mail címre, hogy milyen módosításokat szeretnél.

Mit tegyek, ha az alapvető eszközök hiányoznak a háztartásunkból?

Erre az esetre találtuk ki a BASIC ládát, melyben az alábbi eszközöket találod: 2 db vonalzó, olló, tubusos és stiftes ragasztó, színes ceruza készlet, ecsetek, tempera készlet.

Ha ezeken felül további eszközökre van szükséged, neked a BASIC Plusz ládára lesz szükséged, mely az alábbi eszközöket tartalmazza a BASIC ládán felül: hegyező, radír, cellux, fekete alkoholos filctoll, színes filctoll készlet, gyurma készlet, színes papír csomag.

Az ország melyik részére tudok rendelni?

Magyarország bármely pontjára vállaljuk a dobozok kiszállítását.

Megrendelhetem a KreaLádát ajándékba is?

Természetesen, szívesen segítünk nektek ebben is. Kérlek, az igényeteket jelezzétek a rendelés leadásánál és ha szükséges, a további egyeztetések miatt keresni fogunk titeket. 

Igény esetén lehetőségetek van extra ajándékokat vagy személyes üzenetet is rendelni a tematikus dobozok mellé.

Mennyibe kerül a szállítás?

Rendelésenként 990 Ft-ot kell fizetned a szállításért.

Mi az ügyfélszolgálat telefonszáma?

+36 70 426 2483. Ez a telefonszám munkanapokon 10 és 17 óra között érhető el.

Hiányos dobozt kaptam, mi a teendőm?

Bár a KreaLáda készítői nagy odafigyeléssel rakják össze a láda tartalmát és szállítják azt ki, előfordulhat, hogy véletlenül valami hiányzik a kreatív foglalkozásokat tartalmazó ládádból. Ilyenkor arra kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön (hello@krealada.hu) és mi a hiányzó részletet 48 órán belül saját költségen pótoljuk.